Om Hellmark

Vad kan vi hjälpa dig med?

Fråga oss om mediaproduktion – Vi producerar och framställa journalistik för försäljning till företag som ger ut massmedier! Vi producerar i huvudsak journalistiskt material i form av texter, bilder och rörligt bildmaterial i reportageformat för TV.

Fråga oss om fotografering – Vi hjälper dig från ide till bild!
Bra reportage behöver bra bilder, bäst blir det när man är med vid intervjun och fotografera under tiden. En av nycklarna till att fånga bra bilder till reportage är samarbete. Vi är lyhörda och har lätt för att samarbeta. Variationen kan vara stor, ena uppdraget är det bilder på publik tillställning, nästa porträttfoto i hemmamiljö – Är du eller din redaktion i behov av hjälp med reportagefoto? Tveka inte att höra av dig med ditt behov!
Dokumentärt fotograferande – Ibland landar uppdrag som är rent dokumentära i sin inriktning, fånga den verkliga händelsen utan att vara tillrättalagt. Det blir många gånger de bästa bilderna – Tveka inte på att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med nya bilder till din bildbank eller annan produktion!
Nya livsstilsbilder på dig och ditt företag eller affärsporträtt på dig och dina medarbetare, kanske behöver du bygga upp en ny bildbank? Ett budskap med bilder skapar mervärde för mottagaren, bra bilder är bilder som berättar något extra – Tveka inte att höra av dig med din idé!

Fråga oss om WordPress – Vi hjälper dig från design till drift, stort som smått!
“WordPress is open source software you can use to create a beautiful website, blog, or app. Beautiful designs, powerful features, and the freedom to build anything you want. WordPress is both free and priceless at the same time”

Fråga oss om Office 365 för ideella föreningar – Vi hjälper dig från planering och utbildning till drift och underhåll!
“Skaffa Microsoft 365 Business kostnadsfritt – Sköt din ideella organisation och få den att växa på ett säkert sätt med hjälp av en integrerad lösning speciellt anpassad för små och mellanstora organisationer”

Vilka är vi?

Magnus HellmarkEva-Lena Hellmark
Magnus är mediaproducent och projektledare. Jobbar med journalistiskt arbete och projektleder IT-infrastruktur.Eva-Lena är pedagog och lärare. Utbildare och författare med fokus på pedagogik och struktur inom bland annat NPF.